1-SÆRBØRN

Vidste du, at særbørn kan kræve boet skiftet?

Mange vil gerne kunne sidde i uskiftet bo, men alt for mange er ikke klar over, at særbørn – altså den andens børn fra tidligere forhold – kan kræve boet skiftet. Det kan blive en grim overraskelse, og der kan være tale om mange penge, som den efterladte skal have op af lommen, og som måske forhindrer, at denne kan forblive i fælles hus, lejlighed mv.

Juristeri anbefaler her et testamente, som sikrer, at længstlevende arver mest muligt, hvis boet skiftes, sådan er denne er sikret, så godt som det overhovedet er muligt. De fleste vælger så samtidig at bestemme, at alle børnene skal arve efter længstlevende, så ingen snydes i sidste ende.

Hvis I måtte have særlige ønsker, så vil testamentet naturligvis kunne tilpasses disse, men ovenstående er et godt udgangspunkt.

Vi kan udforme et sådant testamente for kr. 2.495,- inkl. moms. Hvis der også skal udformes samtykkeerklæringer, hvor særbørnene giver forhåndssamtykke til uskiftet bo, så udformer vi testamente og samtykkeerklæringer for en samlet pris på kr. 2.995,- inkl. moms. (Herudover skal der kun betales kr. 300,- hos notaren i forbindelse med underskrivelsen).

Kontakt os på juristeri@juristeri.dk, hvis I ønsker udformet et sådant testamente. Vi er klar til straks at gå igang!