ÆGTEPAGT

Der kan være gode grunde til at indgå en ægtepagt, f.eks.:

1. Sikring af ens ejendele i tilfælde af uventet skilsmisse.
2. Sikring af specifik dispositionsret over bestemte aktiver, f.eks. værdifulde personlige ejendele, arvestykker, virksomhed mv. i samme forbindelse.
3. Minimering af tvangsarv ved samtidig oprettelse af testamente.

Der kan også være andre grunde, og et samspil af forskellige hensyn.

Vi tilbyder udarbejdelsen af ægtepagter for kr. 2.495,- inkl. moms. Ved en ægtepagt skal der herudover betales et lovbestemt tinglysningsgebyr på kr. 1.750,-

I nogle tilfælde er det oplagt at kombinere ægtepagten med et testamente, og her tilbyder vi en samlet vejledende pris på kr. 3.995,- inkl. moms, men naturligvis også her uden gebyrer mv.

Kontakt os på juristeri@juristeri.dk, hvis du er interesseret, og fortæl om dine ønsker.
Det er her en fordel, at du har overvejet forud, hvad du ønsker med en ægtepagt, og hvilket behov, den skal imødekomme. Afhængig af dine ønsker og behov, kan løsningen være enten kombinationssæreje eller fuldstændigt særeje, og dette i form af et generelt særeje eller blot i form af særeje på bestemte aktiver.

Efter vi har aftalt at udføre opgaven, udformer vi ægtepagten på basis af dine ønsker.

Vi vil normalt kunne færdiggøre en ægtepagt på 2-3 dage efter vi har fået alle nødvendige oplysninger, og forudsat der ikke er rettelser hertil.

NB. Hvis du køber et dokument hos os, laver vi indenfor 24 måneder gratis et nyt dokument af samme slags, hvis du ønsker det, f.eks. hvis ægtepagten skal opdateres.