ÆGTEPAGT

Der kan være gode grunde til at indgå en ægtepagt, f.eks.:

1. Sikring af ægtefællens aktiver mod kreditorer, typisk i de tilfælde hvor man selv påtænker at starte selvstændig virksomhed.
2. Sikring af ens ejendele i tilfælde af uventet skilsmisse.
3. Sikring af dispositionsret over særlige aktiver, værdifulde personlige ejendele, arvestykker, virksomhed mv. i forbindelse med både eventuel skilsmisse og dødsfald.
Der kan også være andre grunde, og et samspil af forskellige hensyn.

Vi tilbyder udarbejdelsen af ægtepagter for en vejledende pris på kr. 2.495,- inkl. moms.
I nogle tilfælde er det oplagt at kombinere ægtepagten med et testamente, og her tilbyder vi en samlet vejledende pris på kr. 3.995,- inkl. moms, men naturligvis også her uden gebyrer mv.

Kontakt os på juristeri@juristeri.dk, hvis du er intereresseret, og fortæl om dine ønsker.
Det er her en fordel, at du har overvejet forud, hvad du ønsker med en ægtepagt, og hvilket behov, den skal imødekomme. Afhængig af dine ønsker og behov, vil løsningen ofte være en blanding af almindeligt særeje, kombinationssæreje og fælleseje.

Efter at have modtaget de indledende informationer fra dig, og vi har bekræftet, at vi påtager os opgaven, drøfter vi med dig, hvordan ægtepagten skal udformes på basis af dine ønsker. Herefter udarbejder vi ægtepagten, som du får anledning til at gennemse og få rettet til, før den endelige udgave fremsendes sammen med faktura.

Vi vil normalt kunne færdiggøre en ægtepagt på 2-3 dage efter vi har fået alle nødvendige oplysninger, og forudsat der ikke er rettelser hertil.
I forbindelse med tinglysningen skal der betales et gebyr for denne på pt. kr. 1.660,- som ikke er en del af vores honorar.

Læs mere om det generelle vilkår.

Læs mere om det generelle forløb.