Advokat Nordjylland

Ønsker du hjælp til bolighandel, tinglysning, testamente eller dødsboer? Hos Juristeri har vi mange års erfaring med jurist opgaver i Nordjylland. Advokater og jurister har samme teoretiske baggrund, da begge er uddannet cand.jur. Den væsentligste forskel er, at advokaten kan møde i retten og her føre sager for klienter. Vælger du at søge hjælp hos en jurist, vil du ofte spare en del penge. Er du i tvivl om hvorvidt Juristeri kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os i dag, vi tager gerne en uforpligtende snak. Hos Juristeri giver vi dig juridisk rådgivning i øjenhøjde, og vi sætter os grundigt ind i din problemstilling. På den måde kan vi hjælpe dig på bedst muligt.

Hos Juristeri har vi stor ekspertise inden for testamente og ægtepagter. Vi tilbyder udarbejdelsen af testamenter for en vejledende pris på kr. 2.495,- inkl moms.
I nogle tilfælde bør et testamente kombineres med en ægtepagt. Vi tilbyder i så fald at udarbejde begge til en vejledende, samlet pris på kr. 3.995,- inkl. moms, men naturligvis ekskl. gebyrer mv.

Jurist i Nordjylland

Som din jurist i Nordjylland, sikrer vi at de forskellige juridiske komplikationer der kan opstå, bliver løst på bedste vis. Vi har mange år som jurist i Nordjylland, hvilket ses i vores flotte resultater for kunderne. Hos os får du en personlig sagsbehandling med afsæt i dine konkrete behov, og vi giver gerne et fast tilbud på basis af den konkrete opgave – hos os er der ingen skjulte meromkostninger.

Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, vi tager gerne en uforpligtende snak på telefon: +45 30 43 19 49