Advokat i Aalborg

Er du i tvivl om hvorvidt du skal bruge en advokat eller jurist? Advokater og jurister har samme teoretiske baggrund, da begge er uddannet cand.jur. Den væsentligste forskel er, at advokaten kan møde i retten og her føre sager for klienter. Så ønsker du generel juridisk rådgivning, uden at skulle i retten, vil du kunne spare penge ved at vælge en jurist.  Ønsker du at rejse en erstatningssag eller har du behov for en forsvarer, så kan en jurist ikke hjælpe dig, men han eller hun kan udføre mange andre opgaver lige så godt som advokaten, f.eks. generel og specifik juridisk rådgivning, udarbejdelse af kontrakter, testamenter, ægtepagter og vedtægter; samt stiftelse af selskaber.

Hos Juristeri har vi stor ekspertise inden for testamente og ægtepagter. Vi tilbyder udarbejdelsen af testamenter for en vejledende pris på kr. 2.495,- inkl moms.
I nogle tilfælde bør et testamente kombineres med en ægtepagt. Vi tilbyder i så fald at udarbejde begge til en vejledende, samlet pris på kr. 3.995,- inkl. moms, men naturligvis ekskl. gebyrer mv.

Jurist i Aalborg

Som din jurist i Aalborg, sikrer vi at de forskellige juridiske komplikationer der kan opstå, bliver løst på bedste vis. Vi har mange år som jurister, hvilket ses i vores flotte resultater for kunderne. Hos os får du en personlig sagsbehandling med afsæt i dine konkrete behov, og vi giver gerne et fast tilbud på basis af den konkrete opgave – hos os er der ingen skjulte meromkostninger.

Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig? Så kontakt os i dag, vi tager gerne en uforpligtende snak på telefon: +45 30 43 19 49