Fremtidsfuldmagt

Alt for mange glemmer at få udformet en fremtidsfuldmagt, så deres nærmeste straks kan styre deres sager, hvis de måtte blive ramt af f.eks. demens eller en mindre blodprop, og som gør dem ude af stand til selv af gøre dette.

Fremtidsfuldmagten har i praksis erstattet tidligere tiders generalfuldmagter, fordi der nu ligger en klar lovgivning bag med en klar procedure for tinglysning og efterfølgende aktivering via lægeerklæring.

De fleste udpeger ægtefælle/samlever som primær fuldmægtig og i anden række eventuelt børn, eventuelt enkelte af disse.

Vi kan udforme en fremtidsfuldmagt for kr. 795,- inkl. moms, eller for kr. 2 x 795,-,- inkl. moms, hvis der er brug for en gensidig fuldmagt mellem jer som ægtefæller/samlevende. Den skal derefter underskrives digitalt og efterfølgende bekræftes hos notaren, hvor der skal betales kr. 300,- pr. fremtidsfuldmagt.

Kontakt os på juristeri@juristeri.dk, hvis du ønsker udformet en fremtidsfuldmagt, enten en enkelt eller en gensidig fuldmagt mellem jer.

Vi er klar til straks at gå i gang, og vi kan let aftale et indledende og uforpligtende telefonmøde.

NB. Hvis du køber et dokument hos os, laver vi indenfor 24 måneder gratis et nyt dokument af samme slags, hvis du ønsker det, f.eks. hvis fremtidsfuldmagten skal opdateres.