ANBEFALINGER OG SAMARBEJDSPARTNERE

“Effektiv og hurtig levering af testamente. Og desuden meget billigere end andre, så absolut intet at klage over!”
Mette Danielsen

“Det var kompetent betjening man fik, og havde man spørgsmål fik man et hurtigt svar derpå. Derudover arbejdede de vildt hurtigt, så man hurtigt kunne få lagt et låg på igen. Jeg vil helt klart anbefale dette firma til andre, da de er billige, kompetente og hurtige.”
Maria Andersen

“Jeg er meget tilfreds med kontakten til Juristeri .Der var hurtig reaktion både på telefon og mail .Desuden en udførlig forklaring på et opklarende spørgsmål .”
Jette Houg

“Super tilfreds, behagelig at tale med og prisen er i orden.”
Peter og Henny

“Hurtig opfattende og eksekverende jurist til vor opgave vedr. testamente.”
Gert Carl

“Hurtig og seriøs tilbudsgivning, kvalitet i udførsel af arbejde og god til at svare på spørgsmål i processen.”
Jeppe Nielsen

“Sympatisk og serviceminded behandling. God rådgivning og meget rimelig pris.”
Lis Jacobsen

“…Vi stod i en lidt speciel selskabsstiftelse sag, hvor der skulle en professionel til, og det må man sige at Jesper er. Vi har haft en god kontakt hele vejen igennem forløbet, og alle løbende spørgsmål fik vi svar på…”
DN Group

“Dygtig og effektiv.”
Steffen Larsen

“Arbejdet blev leveret til tiden og i en kvalitet der oversteg mine forventninger.”
Thomas Ardal

“Jeg og mine tre søskende har oplevet en hurtig og professionel service i forbindelse med udarbejdelsen af særejedokumenter og testamenter i forbindelse med sikring af arvegangen til vores fælles sommerhus.”
Bente Sloth

“Har netop etableret eget selskab og har i den forbindelse haft stor glæde af Juristeri. Jesper har arbejdet hurtigt og effektivt og har leveret et flot arbejde. Jeg kan kun anbefale andre at bruge Juristeri.”
Michael Winther


I Juristeri samarbejder vi desuden med www.dokument24.dk og udformer testamenter og fremtidsfuldmagter til kunder herfra.