2-TILFÆLDIGHEDER

Skal tilfældigheder afgøre, hvor meget jeres børn får i sidste ende?

Hvis I har børn fra tidligere og ikke kun fælles børn, så vil længstlevende arve den, der går bort først, men når længstlevende til sin tid går bort, er det kun dennes børn (og de fælles), som arver.

Længstlevendes børn vil altså i sidste få mere end førstafdødes. Er det fair? Og skal tilfældigheder, som hvem der går bort først, afgøre dette?

Juristeri anbefaler her et testamente, som sikrer, at længstlevende arver mest muligt, hvis boet skiftes, sådan er denne er sikret, så godt som det overhovedet er muligt. Men hvor det samtidig bestemmes, at alle børnene skal arve efter længstlevende, så ingen snydes i sidste ende.

Hvis I måtte have særlige ønsker, så vil testamentet naturligvis kunne tilpasses disse, men ovenstående er et godt udgangspunkt.

Vi kan udforme et sådant testamente for kr. 2.495,- inkl. moms. Hvis der også skal udformes samtykkeerklæringer, hvor særbørnene giver forhåndssamtykke til uskiftet bo, så udformer vi testamente og samtykkeerklæringer for en samlet pris på kr. 2.995,- inkl. moms. (Herudover skal der kun betales kr. 300,- hos notaren i forbindelse med underskrivelsen).

Kontakt os på juristeri@juristeri.dk, hvis I ønsker udformet et sådant testamente. Vi er klar til straks at gå i gang!